Er blogging Egoistisk?

heii alle søte

Hadde nasjonale prøver i lesing i dag og noen av oppgavene gikk på 4 leserinnlegg på om blogging er egoistisk. selv synes jeg ikke det er det, for om du har noe du vil dele, så gjør du det, men man trenger ikke å lese det andre deler, mener eller tenker hvis man ikke er interessert i det eller synes det er egoistisk! Kanskje noen synes det fordi man deler livet sitt og sine nye klær på nettet og når andre kommenterer det så styrker man egoet til personen bak bloggen! Men det synes ikke jeg! Man skal få gjøre som man vil og vil man blogge, så skal man få gjøre det :)


Synes du blogging er egoistisk?


16 kommentarer

#Mariell Renate Bjørkhaug#

13.09.2012 kl.16:03

Neeei! :))

anna

13.09.2012 kl.16:23

nei, man er jo ikke egoe om man legger ut bilder for at andre kan få se dem, da tenker man jo på andre også!:)
nei! fint bildet <3
Nei:)!
Ble sykt provosert da jeg leste at blogging var egoistisk...Det er det IKKE! :-)
Nei! :))

✝ Sandra Liodden

13.09.2012 kl.18:11

neineinei!
neineiiii!
Haha, egoistisk ja.. Det er det siste jeg hadde tenkt på blogging som, haha :-)

Elise

13.09.2012 kl.21:11

Har tenkt på det samme selv. Fordi det er mange av mine "venner" som synes at blogging er egoistisk. Og at jeg er så ego siden jeg blogger og alt sånt. Men det synes jeg er helt feil. Det er ikke egoistinsk å blogge. Hvis noen liker å dele en liten bit av livet sitt til andre, bilder, outfits, og få tilbake meldinger på det, så er det deres valg. Og hvis det er noen som synes det er egoistisk, så kan de synes det, men de for holde det for seg selv! ;)
nei :-)

andreeap

14.09.2012 kl.12:18

NEi, - Liker blogg din :)

Aina Katrine

14.09.2012 kl.13:34

nei! dummeste eg har hørt! haha, hva er egoistisk med det liksom?
Hvis den som syntest blogging er egoistisk så trenger ikke den personen å lese blogger!
HELT ENIG! HAHA, fikk også nasjonalprøve i lesing i dag akkurat det samme som du har beskrevet, der det var 4 leserinnlegg om blogging. Synes de, som synes blogging er egoistisk, er kjipe.

Skriv en ny kommentar

Gina - Kommenterer Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits