Tangle teezer

Hei! Det er sikkert mange av dere som har hørt om Tangle Teezer, og det er sikkert mange som har den også. For dere som ikke vet hva det er, så er det en børste. Jeg tenkte å vise dere noe lurt ved denne børsten, for man kan nemlig åpne den.Det er veldig praktisk til for eksempel skolen, hvis du har gym og du kanskje trenger å ta med deg en liten maskara og noen strikker passer dette perfekt. Det skjer jo at man ikke finner strikkene fordi de ligger løst i vesken, så da passer det jo perfekt å kunne ha de inni børsten :-)


Har du tangle teezer? Hva synes du?


mine mest brukte apps

Heihå

Da tenkte jeg å vise dere mine mest brukte apps på iPhone, dette er nok noen av de jeg bruker aller mest over en lengre periode, ikke en app jeg bruker i en uke og så sletter jeg den! Kanskje jeg har glemt noen, men dette er hvertfall de jeg husker nå!

                                            
                                                            facebook - blogg.no - instagram - shazam - snapchat - yr - telenor faktura - VG TVGuide

Har du noen av de samme appene? Eller noen andre du kan anbefale?Klassebilde i morgen

heihei

Skoledagen i dag var kjempedeilg! Startet 0920, hadde norsk (scanning av bøker) og Mat & Helse resten av dagen, lagde scones! Tror jeg starter på innkjøpsinnlegget enten i dag eller i morgen, så det kommer om ikke altfor lenge. Håper alle har hatt en fiiin dag!

Bokbiiiind :)) back to school

Skal forresten ta klassebilde i morgen! Og portrettbilde da, håper det blir bra :) Begynner også å bli ganske lei den midelertidige headeren nå, må få meg en ny snart!

ANBEFALING: SILK SHEEN

Hei<3

Da tenkte jeg å ha en anbefaling, har aldri hatt det før så håper dere liker det!

Silk Sheen er en spray for elektrisk hår. Jeg får i hvert fall veldig elektrisk hår ofte om vinteren, når jeg går med boblejakke eller fleece eller når jeg går med treningstøy! Da kan du spraye håret ditt med denne sprayen og håret ditt blir ikke elektrisk. Du får kjøpt den på frisørsalonger og den er fra KMS California. Jeg synes den er veldig bra og anbefaler den veldig. Du kan spraye håret ditt med den før du børster håret på morgnen for eksempel, eller etter du har børstet håret, når du har laget en frisyre og du går med fleece, når du har på deg treningstøy osv. Men husk å rist den før bruk! Jeg vet desverre ikke prisen, for det var mamma som kjøpte den til meg!Har du prøvd den før? Skal jeg ha flere anbefalinger?

L0ve Gina<3

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits