Redigert bilde

Redigert i pixlr.com

Hva synes du?


BILDER FRA HYTTA
Sneak peekNå er rommet mitt nesten helt ferdig og det er kjempefint! Pappa satt opp de siste hyllene i går så nå gjenstår det bare å få satt ting inn i hyller og sette ting der jeg vil ha det. Skal prøve å få laget en romvideo når det er helt ferdig, som sannsynligvis blir til helgen, men vi får se!

Hadde mattetentamen i dag, tror det gikk ganske bra. Deilig å være ferdig med matte tentamen først, så er det bare engelsk og norsk igjen. Har engelsk allerede i morgen og norsk på fredag, men det er jo ikke så mye å øve på da! Hva synes du om bildene?


Gratulerer med dagen i går

I går hadde min beste Helene bursdag! jeg fikk ikke tid til å skrive dette innlegget i går pga. øving til matte tentamen, så da gjør jeg det nå.

Jeg håper du hadde en super dag i går Helene, og at du koste deg kjempemasse! Du er en av mine beste og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg, jeg er så ubeskrivelig glad i deg! Jeg vil huske alle minnene våre for alltid, det er så mange og jeg håper det skal bli enda flere! Du er der alltid for meg om jeg trenger det og er en utrolig god venn å ha, jeg håper jeg aldri mister deg! <3 loveyou bestelitt flere bilder


Har sittet og øvd til prøver de siste dagene, derfor mitt lille fravær! Har musikkprøve i morgen som jeg har øvd til hele kvelden! Blogger bedre i morgen :)Bilder fra bursdag
Bursdagsbarna Katrine og Andrea!

Det ble mye sort-hvit bilder, men de er jo så fine så det går bra! Bildene er tatt med Helene sitt kamera. Flere bilder kommer senere. Sitter og øver til Naturfag og etterpå skal jeg spille kamp! Hva synes du om bildene?

Flowerpower

Good Helg! Kom nettopp hjem fra skolen så jeg må bare gjøre ferdig samfunnsfag oppgaven og senere skal jeg i bursdag til to jenter i klassen. Skal overnatte hos Johanne i dag og det blir sikkert koselig. Vi snakkes!

husk linkerunder her!

Redigert bilde

hei,

Skal snart i bursdag til kusinen min og etter det skal jeg på "ung messe" som er noe konfirmasjonsgreier, haha. Rekker ikke å skrive så mye mer nå! Vi snakkes

Redigerte et bilde! Hva synes du?


 


 

juljuljul

heihei

Da var det mandag igjen da (som jeg skriver hver mandag..) Må bare si tusen takk for mange hyggelige kommentarer i går, blir kjempeglad når jeg får så mange fine kommentarer og får masse inspirasjon til å blogge! Jeg kommer nok til å bruke kvelden på å rydde videre på rommet!


Har allerede begynt å pynte smått til jul på rommet mitt, skal nok snart begynne å pynte enda litt mer. Jeg synes julen er så kort så hvis man begynner å pynte før så varer den jo lenger! 49 dager igjen nå :) Gleder du deg til jul?

Forandring fryder

Hei!

Jeg har forandret meg ganske mye siden jeg var liten, så dere kan jo se selv at jeg har forandret meg ganske mye! Det første bildet er fra dagen vi hadde hentet Frida og det andre er fra i år! :) Hva synes du?


                              3,5 år siden tror jeg                                                                                                                       2012
 

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits