NY BLOGGHeii, jeg har tenkt en stund nå og funnet ut av at jeg lager meg en ny blogg. Grunnen til det er at jeg rett og slett ikke liker navnet på denne bloggen! Jeg kommer ikke til å slette denne bloggen :-)

Jeg har allerede begynt litt smått å blogge på den andre, men header og litt sånt er ikke på plass enda. Det kommer etter hvert! På den nye bloggen har jeg postet noen av de gamle innleggene herfra så det ikke skal se så "tomt" ut.

Jeg håper du vil følge med videre på den nye bloggen. Du finner den HERHERHERHERHER :-))


Takk for meg og alle de fine kommentarene på denne bloggen! Dere er best <3

JULEGAVEHANDLING

Hei! I går sov Johanne over her, like koselig som alltid. Hun måtte dra tidlig siden hun skulle på jobb, så dagen har gått til litt julegavehandling.


Det har kommet masse snø ute nå! Det snødde i hele natt og det har snødd i hele dag også, men det skal tydelighvis begynne å regne i kveld(??). Håper virkelig at det blir en hvit jul i år! :-)HELGEN

Heihei! Denne helgen har jeg vært på "juletur" på hytta, noe som har blitt en tradisjon med Pappa, mine søstre og Onkel m. barn, men denne gangen var det bare pappa, Therese og meg. Vi hadde ingen dekning i det hele tatt på hytta, så jeg fikk ikke blogget. Vi fant juletre og besøkte noen i pappas familie og koste oss. Jeg tok noen bilder som jeg kan vise dere! Hva har du gjort i helgen?


Me and my sister :)) Nå vil ikke blogsoft laste opp flere bilder og hvet at det er flere bloggere som sliter med det, så legger ut flere bilder i morgen. Vi snakkes!

Sleepover with beste

heyhey

Sitter med Helene og ser på norske talenter, hun skal overnatte her. Vi har sett på film og kost oss med chips og mye latter, alltids like koselig å være med Helene. loveyou

haha, fant nettopp ut av vi ikke har overføringskabel til kameraet hennes ;(


bilde fra trysil :)
 

Naturfag på en lørdag

Hei

Det var veldig koselig i bursdagen i går og med Johanne. Kom hjem ganske tidlig i dag og dro rett på IKEA med mamma og pappa. Nå har jeg sittet å øvd på naturfagsprøve en stund for i morgen skal jeg spille kamt, så jeg rekker ikke øve i morgen. Legger nok ut noen bilder fra bursdagen når jeg får de, Helene hadde med kamera!

husk linkerunden her 

Vil du bli linket?

Hei

Nå tenkte jeg å ha en liten linkerunde. Det ikke så lenge siden jeg hadde det sist, men nå har jeg litt flere lesere så da kan jeg jo ha det igjen.

Det du må gjøre er å kommentere at du er med! (blir glad hvis du liker facebook siden min HER)

Lykke til!!

Takk

hei verdens beste lesere!

Må bare takke deg for at akkurat DU leser bloggen min, det betyr mye for meg. De siste dagene har jeg hatt et høyere lesertall enn  før og jeg får masse inspirasjon av det, og kommentarene også! Blir så glad for hver enkelt kommentar, tusen takk!

dere er best, tusen takk for at du leser bloggen min! <3

Bloggene jeg leser
l0ve - auroramohn - suniie - matholck - betinabf - andreabadendyck (i tillegg leser jeg venner sine blogger)

leser du noen av disse bloggene?

Stem på Charmers Glorious i Norske talenter

hei,

En jente i klassen min er med i Norske talenter med Charmers Glorious, håper så mange som mulig av dere vil stemme på henne! Håper virkelig de kommer videre, de er kjempeflinke. STEM STEM STEM!LIK OGSÅ FACEBOOK SIDEN DERES HER :) bildet er laget av vicii

Husk å stem da dere, tusen takk! TV2 klokken 19.30

 

 

 

Snart trening

hei,

var på et lite sykebesøk hos Nora i dag, det var veldig koselig! Nå skal jeg snart dra på trening etter en uke med treningsfri. Det er ganske kaldt ute så det frister ikke såå mye å dra på trening, men jeg får vel dra.


Var så fint ute på morgnen i dag, tåken hadde "frosset fast" på trærne så de var helt hvite og kjempefine! Tenkte å PRØVE å få til en videoblogg i helgen, men kan ikke love noe. Seeya

 

IKEA

hei, har nettopp vært en tur på IKEA, skal gjøre om litt på rommet og få nytt skap og litt sånt. Gleder meg til å se hvordan det blir! Hva har du gjort i dag?Curls

hei og god heelg!

 Har nettopp krøllet håret med rettetang, gjorde det gankse fort så det ble kanskje ikke så nøye, men her er resultatet!

Hva synes du? vil du at jeg skal vise dere hvordan jeg gjør det?

Halloweenhei og happy halloween!

Da jeg skulle gå til skolen i dag snødde det masse så jeg tok på meg uggs og boblejakke, men da jeg skule hjem så hadde det selvfølgelig regnet i hele dag, så det var slaps hele veien hjem. Noe som resulterte i klissvåte uggs og vanndam i skoene..Har nettopp bakt pizzasnurrer for i dag er det jo halloween så jeg skal "feire" litt med noen venner, det blir sikkert koselig! Nora og jeg har også bakt muffins, yummi!

lite bilde fordi det er fra google... :))

Kos dere i kveld da! :)

Rolig fredagskveld

Hei!

I kveld har jeg bare vært hjemme og slappet av, eller jeg var på trening, men etter det har jeg bare slappet av!

I morgen skal jeg sannsynligvis være med Nora så det blir bra! Vi snakkes :)

Mye å gjøre for tiden..

Hei verdens beste lesere!

Har nettopp skrevet et langt innlegg på mobil men så ble det borte, så da prøver jeg igjen! Har mye prøver og har det litt travelt for tiden, derfor blir det nok litt liten tid til blogging, håper dere forstår! :) skal gjøre så godt jeg kan med å blogge, men er ikke sikkert eg får blogget hver dag!

Har også forresten nytt design og header på lur så jeg skal få byttet så snart som mulig :)

Etter skolen i dag var det hjem og gjøre lekser og øve litt til en prøve på fredag før jeg dro på trening! Vi snakkes forhåpentligvis i morgen :)

GRATULERER MED DAGEN HEDDA!

Hei!

I dag har Hedda bursdaag! Gratulerer så masse med dagen jenta mii, håper dagen til blir perfekt og akkurat som du ønsker deg, du fortjener den beste for du er best! <3 Husker så godt da vi møttes for første gang, bli kjent dag i syvende klasse, er så glad for at jeg har møtt deg, håper jeg aldri mister deg, du betyr så mye for meg!! <3 Kos deg kjempemasse videre i dag! Elsker deg :*

Du er best, gratulerer med dagen igjen! ilu <3

Syk syk syk

Hei

Sitter med tights, joggebukse, vanlige sokker, kosesokker, tøfler, hettegenser og sjerf og fryser! Våknet syk i dag og har vært det i hele dag. Blir ikke noen bilder av meg i dette innlegget, ser ikke veldig fresh ut! Blir nok en rolig lørdagskveld i dag, ja! 

  

  

// weheartit //


Håper alle har hatt en fin dag! Tenkte forresten å skrive en del innlegg jeg kan legge som utkast så jeg har et innlegg på lur hvis dagene blir travle, istedenfor å ikke blogge!

 
 


Endelig Helg!

Heii!

Endelig helg, såå deilig! Har jo som sagt hatt det ganske travelt denne uken, så det er deilig med helg nå! Nå skal jeg bake litt muffins, vi snakkes :)Goood helg! :)

Lite tid!

Hei!

Må bli mobilblogging nå, for jeg har rett og slett ikke tid til vanlig blogging! Denne uken har jeg hatt det veldig travelt og ikke hatt så mye tid til blogging!

Var på Konfirmasjonsmøte i dag og før og etter øvde jeg til matteprøve, spennende dag, haha! :) Skal prøve å få et ordentlig innlegg i morgen!

Bilde fra høstferien, hunden min Frida <3

Nynorsk..

hei! ¨

Sitter nå og jobber med en nynorsk oppgave som vi skal levere i morge, vil bare bli ferdig så kan ikke blogge så mye akkurat nå! Kommer sterkere tilbake i morgen :)Litt skurrete bilde, men det får gå for nå! :) Håper alle andre koser seg uten nynorsk ! hahaa

SLEEPOVER


Halla

Nå overnatter jeg med Hedda, det er kjempekoselig! I dag har jeg kjedet meg skikkelig, kamera var ute av batteri så fikk ikke lagt ut et innlegg. 

Men jeg og hedda koser oss med brus og chips! Det er liksom lørdagskvelden på en søndag. Har ikke så mye å skrive om, men her kommer det noen bilder :DHahah

Natta <3

LØRDAGSKOS

God kveld!

Jeg nevnte tidligere i dag at jeg skulle være med Kaja i kveld, med det ble ikke noe av fordi hun skulle bort...Så jeg har nok en kjedelig kveld. Forever alone. Men familien og jeg hadde litt lørdagskos foran tv'en og spiste middag, så så loner er jeg ikke :) Nå skal jeg og søstern min "game" litt cod, haha! 

Vi "blogges" i morgen :D

-Siri

GJESTEBLOGGE

Hei hei!

Jeg heter Siri og jeg skal gjesteblogge for Gina denne helgen! Jeg har blogget litt før men jeg har lite erfaring, heehe! Så jeg hadde satt pris på noen forslag om hva jeg kan blogge om. 

I dag har jeg dusja, stelt meg og nå har jeg laget litt frokost! Senere i dag skal jeg finne på noe Kaja og kanskje overnatte. 

Rester til frokost! Manglet litt ingredienser da :)

Slenger inn et bilde av meg ;D

Det kommer sikkert et innlegg i kveld, haha gled dere <3

Har du et forslag til hva jeg kan blogge om? 

 

Høstferie

Hei!

kom nettopp hjem fra skolen, så utrolig deilig med høstferie! Elsker tanken på fri i over en uke, i helgen blir det nok litt dårlig blogging, men håper å få til litt mobilblogging :) Kanskje jeg spør noen om å gjesteblogge litt, vi får se! God høstferie :)


såå glad for høstferie, håper alle sammen får en super ferie! Hva skal du i ferien?


Orienteringsdag

hei! I dag hadde vi orienteringsdag i Vestmarka i sprutregn, vi fant faktisk alle postene og rakk heldighvis å komme tilbake før vi skulle dra! Jeg ble veldig gjørmete og våt noe som jeg ikke synes er veldig deilig! Vinneren av konkurransen trekkes i kveld eller i morgen! Snakkes :)Sjekk forresten denne bloggen (LINK)! 

KONKURRANSE: VINN BLOGGANBEFALING

heii

Da tenkte jeg å kjøre i gang en liten konkurranse, premien er ikke så stor men det er bedre enn ingenting! For å melde deg på konkurransen må du kommentere på et av de andre nyeste innleggende OG på dette innlegget trenger du bare å skrive at du er med! Premien er en blogganbefaling med linking og 2 kommentarer! Sounds good?

Når jeg trekker vinneren er ikke sikkert enda, men det er ikke så lenge til!


LYKKE TIIIL! :)Gjester

hei

Blir et kort innlegg nå for snart får vi gjester! Skal feire bursdagen til Pappa, Louise og meg med noen venner og familie, det blir sikkert veldig koselig! Vi snakkes :)


dette bildet er fra før Julie sin bursdag, har på meg samme kjole i dag!

 //kjole: BIKBOK // Sko: Bianco // Ring: Smyck (vet ikke helt hvordan det skrives)//


Oslo Maraton

heihei

i dag har jeg vært i Oslo og sett mamma løpe oslo maraton, det var masse folk der og god stemning! De små bildene er Søsteren min Therese og meg i bilen og det store bildet er mamma :) Hva har du gjort så langt i dag?

Oslo

hei

i dag var jeg i Oslo med de fra Comenius prosjektet, det var kjempegøy! Vi var på en guidetur ved akerselva og etterpå spiste vi på Subway. Da vi skulle hjem dro jeg og noen andre på storsenteret med noen av de franske, også veldig gøy. Nå er jeg hjemme og skal snart spise tror jeg :)Kaia, Eline, Kristine og 2 franske :)Er blogging Egoistisk?

heii alle søte

Hadde nasjonale prøver i lesing i dag og noen av oppgavene gikk på 4 leserinnlegg på om blogging er egoistisk. selv synes jeg ikke det er det, for om du har noe du vil dele, så gjør du det, men man trenger ikke å lese det andre deler, mener eller tenker hvis man ikke er interessert i det eller synes det er egoistisk! Kanskje noen synes det fordi man deler livet sitt og sine nye klær på nettet og når andre kommenterer det så styrker man egoet til personen bak bloggen! Men det synes ikke jeg! Man skal få gjøre som man vil og vil man blogge, så skal man få gjøre det :)


Synes du blogging er egoistisk?


Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

16, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits