Designblogg

hei, har ikke hatt tid til å blogge de siste dagene! På skolen i dag hadde vi en liten overraskelse til en av lærerne som blir 30 år i morgen. Vi hadde bakt kaker, hadde chips, saft og så på julefilm. Hun ble veldig overrasket og det var veldig koselig i og med at vi gjorde dette sammen med en annen klasse også.

Tilbake til overskriften, så har jeg laget meg en blogg hvor jeg tester litt ulike design, så det ikke blir så mye rot på denne bloggen. Hvis du vil ta en titt så må du gjerne det, og blir veldig glad for tilbakemeldinger på hva du synes om designet som blir testet. Det ser kanskje litt rotete ut nå, men jeg holder på å finne ut av ting ved designet og dä må jeg prøve meg litt frem. Du finner bloggen HER


Good helg, blir nok litt lite blogging denne helgen btw!

Nytt design og header

Hei, da har jeg fått meg nytt design, ganske enkelt, men jeg liker det litt enkelt! hva synes dere?

Headeren er laget av http://fiee.blogg.no/, tusen takk :)

Nytt design?

Hei, rakk rett og slett ikke å blogge i går! Slutter sent på mandager og har ofte trening rundt 18.00 så da har jeg ikke så mye tid! Kan kanskje prøve å forhåndsinstille noen innlegg på mandager, sounds good?

Jeg tenkte å bytte design, igjen...fordi jeg synes at det jeg har nå er litt kjedlig!


av pab.blogg.no

Eller:

DETTE, KUNNE IKKE LAGRE BILDET! 

 

i det øverste designer kan jeg ha header, men vet ikke helt om jeg kan ha det i det siste! Hva synes du?
Nytt Design og header

hei!

Har byttet design og header nå! Det ble design nr. 2 som mange av dere ville at jeg skulle ha, har også byttet header (igjen, haha). Designet er ganske enkelt, men greit! Det er laget av Martine :)


Hva synes du?Midlertidig header

Hei!

Har laget en midlertidig header, skal nok få meg en annen når jeg får byttet design, men var så lei den gamle at jeg måtte ha en ny nå! Hva synes du?

Hvilket Design?

Hei!

Først vil jeg bare si tusen takk til Siri som gjesteblogget for meg :) Overnattet med Nora i går, det var kjempekoselig  og tenk at det er oktober allerede!

Nå har jeg tenkt til å bytte design og header, har funnet noen design som det står mellom. Hvilket synes du?


1. av Lise Sørensen

 

2. HER (kan ikke kopiere bildet av designet, så dere må gå inn og se selv!)

3. HER (kan ikke kopiere bildet av designet, så dere må gå inn og se selv!)

 

 
Kan du lage header?

hei

Sitter hjemme og slapper av etter nok en kjedelig skoledag, men i morgen skal jeg til byen med comenius-folka! Det blir gøy, jeg gleder meg veldig. Vi skal på en guidetur og spise lunsj der tror jeg! Ellers tenkte jeg å kanskje få meg ny header, jeg har ikke hatt den jeg har nå så lenge, men den er jo litt enkel og jeg satt den bare fort sammen.

Hvis noen av dere har lyst til å lage en header til meg så blir jeg kjempeglad, bare kommenter at du vil lage og hvordan informasjon/bilder du trenger, eller send meg en mail: gina_asperud@hotmail.com !

sååå god kakee <3 :)Bakte forresten disse cupcakesene for litt siden, glemte å legge ut bilde! Link til selve "kaken" her!

Vil du lage header?


Laget headere

hei

I går lagde jeg to headere til camillasliife.blogg.no ! Har aldri laget headere til noen andre enn meg selv før, men dere kan jo få se de da. Ble mest fornøyd med den siste.

Gå gjerne inn her og kommenter hvilken dere vil ha! (helst den siste, den ble best) da hadde dere vært noen engler ! <3 Hva syns du?

Ny header

heisann sveisann....tullaa

Da har jeg fått meg ny header, lagde den ganske fort, men var så lei den andre og nå ville jeg ha en som var ganske enkel! Hva syns du om den nye headeren?

Header bilder

Hei! Fikk et spørsmål om jeg kunne legge ut noen bilder av meg så leserne kunne prøve å lage en header til meg, og det kan jeg jo. Skal sikkert ta noen nye header bilder neste helg, men her er noen dere kan bruke:

om du har laget en header eller skal kan du sende meg en mail til gina_asperud@hotmail.com <3

Headeren må lages i høyde: 350px og bredde: 803px

På forhånd, tusen takk!
Dette er de to bildene som er i headeren jeg har nå! Ellers så kan dere se litt i arkivet etter bilder og se om det er noen dere kan bruke:)

Tror ikke jeg får blogget noe i helgen, sorry. Vil du lage header til meg?

L0ve Gina<3

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits