fotballkamp

hei alle blogglesere!

Senere i dag skal jeg dra og se på kampen til laget mitt, jeg kan jo ikke spille selv så da får jeg se på. Gleder meg til å se alle igjen og møte de nye spillerne :) Dagen i dag har vært helt normal, ingenting spesielt som har skjedd så derfor blir dette kanskje et litt kjedelig innlegg!


Håper dere vinner, og gleder meg til å se dere <3 Hva skal du i dag?

DANA CUP 2012

hei, her kommer innlegget om dana cup! Skrev et for en stund siden som jeg lagret som utkast, men det ble borte, så jeg måtte skrive et på nytt :(


SKOLEN:

Laget mitt bodde på en ganske stor skole med mange andre norske lag og noen utenlandske, klasserommet vi hadde var grei størrelse til laget vårt. Vi var ikke så mange så vi hadde god plass. Vi hadde en do utenfor vårt klasserom og den var grei, men fellesdoene var ikke greie etter hva jeg synes. Fellesdusjen var helt OK, bortsett fra at når man trykket på dusjen for at det skulle komme vann så rant vannet i 3 sekunder (bokstavelig talt) så måtte man trykke igjen (irriterende når man skulle vaske håret). Det var en dusj med kabinett for handicapede som var mye bedre enn de andre.

MAT

Vi hadde noe som het A-bånd som vil si at vi skulle få varm og bedre mat enn de med andre bånd. Vi som regel noe kjøtt, som kjøttkaker, kjøttbollet, kylling osv med tilbehør og brød. Tilbehøret var ikke alltid så godt, en dag fikk vi kjøleskapskald ris blandet med grønsaker og en annen dag fikk vi noe kål eller noe, Ikke helt etter min smak. Vi spiste frokost på skolen og den frokosten var sturslig, brød, ost, salami og syltetøy og litt corn flakes var det som var, så de siste dagene kjøpte foreldrene litt mer til frokost til oss. Noe som var veldig fint var at det var kiosk på skolen hvor man også kunne kjøpe toast, pølse, burger osv for vi fikk ikke kveldsmat så da kunne vi kjøpe det på skolen.

VÆRET

Haha..vi hadde strålende sol alle dagene untatt siste dag, da pøsregnet det! (hvorfor tok jeg en egen overskrift for været?)

KAMPENE OG ARENAEN

Banene var veldig fine, det var naturgress men det var veldig bra gress og flate baner, ikke humpete! Banene var litt overalt og hvis du ikke hadde kamp på hovedområdet så måtte du kjøre sånn 20 minutter til de andre banene. Det var over 70 baner tilsammen. På arenaene kunne man kjøpe mat, drikke og alt mulig egentlig. Det var også noen telt hvor man kunne kjøpe klær, sportsutstyr osv. Det var hoppeslott og man kunne prøve nye pc-spill. De hadde også et tivoli med karuseller og spøkelseshus som var rett ved der discoen var og hovedbanene (og der vi spiste lunsj og middag)

DISCO og "andre aktiviteter"

Discoen var egentlig ganske bra, men det var så klamt og tett inni det teltet (nesten som et sirkustelt) det var i så jeg var ikke så lenge der inne. Før man kunne komme inn var det sikkerhetssjekk og kroppsfiksering så man ikke hadde med noe ulovelig inn. Rett utenfor var tivoliet, det var ikke såå stort, men stort nok. Jeg tok ingenting og hvis man ville kunne man gå bort til banene istedenfor, for banene lå rett ved.

TRANSPORT

Båten var fin og bortsett fra at jeg var syk på vei hjem gikk turene fint! :) Fra skolen til banene var det satt opp EN buss!! ofte skulle 3-4 lag dra samtidig og hvis man måtte vente på at den kom tilbake ville det ta en time, så en av dagene måtte vi presse oss inn i to biler, et helt lag.

Alt i alt var det en veldig fin tur og vi vant jo til og med B-sluttspillet :)))


Beste laget :) Stabæk J98


Klare for disco ! (jeg ser helt død ut)


POKAAAAL :))) Den ser liten ut, men den er ganske stor!

Var du på Dana Cup?


Home from Dana Cup

Heii

Da er jeg hjemme fra Dana Cup, hadde en kjempefin tur med beste laget Stabæk J98! Og vi vant B-sluttspill:)) Fikk pokal og medalje, wii. Men jeg har vondt i foten/ankelen, forstuet/stoka to fingre og blåmerke på foten etter at jeg ble stempla, så det har jo ikke gått helt skadefritt. Vi kom til Larvik med båten klokken 02.00 natt til Søndag, men istedenfor å kjøre hjem, overnattet vi på hytta til Katrine som jeg kjørte med, så jeg kom hjem i går kveld. I dag er jeg veldig sliten og ikke helt frisk, så jeg skal vel bare slappe av! Tenkte å lage et innlegg om hele turen, og et innkjøpsinnlegg fra hele sommerferien senere :)


(sorry for lite bilde) Beste laget med pokal og greier! Pokalen ser litt liten ut, men den er mye større!

BTW, JEG HAR BURSDAG I MORGEN :)))

Var du på Dana Cup?

L0ve Gina<3

Gina - Kommenterer Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits