LUCIADAGEN

Heii! I dag er det 13. desember, som vil si luciadagen. Spiste lussekatt til frokost og i tillegg kom rektor og inspektørene rundt på skolen med lussekatter som vi i 9.ende hadde bakt på mat og helse. Senere i dag skal jeg servere på juleballet til tiende, og jeg gleder meg veldig til å se alle de fiine kjolene :-)


FlettejenteHeihei, sitter egentlig og holder på med litt skoleting, men tok meg en liten pause for å blogge. Som dere kanskje ser på bildet over så gikk jeg med flette i dag, noe jeg faktisk aldri gjør, men det er så deilig å få håret bort fra ansiktet at jeg burde gjøre det oftere. Har ganske mye på skolen denne uken, men neste torsdag er det JULEFERIE!!LUSSEKATTER

Hei alle sammen! Sitter nå og har nettopp begynt på en norskfremføring jeg skal ha i neste uke. Kjenner det skal bli godt med juleferie om ikke så altfor lenge nå. Etterpå skal jeg kanskje bake lussekatter for å øve meg til praktisk prøve i mat og helse neste uke!

Så forresten at jeg har over 1000 kommentarer på bloggen nå, tusen takk! Redigert bilde i pixlr.comHospitering

hei! I går var familien på middagsbesøk hos noen venner i Nittedal, det var veldig koselig og jeg fikk derfor ikke tid til å blogge. I dag har jeg vært på hospiering på Rosenvilde VGS på media og kommunikasjon, vi gjorde litt forskjellig, men det var veldig gøy.

har samlet noen bilder (litt raskt) fra de første dagene av desember, kakao bildet er fra weheartit.comHar du vært på hospitering? eller skal du?

Siste dag i november

Heii,

Hadde siste tentamen i dag, utrolig deilig å være ferdig med alle! Etterpå i dag skal jeg i bursdag til Helene, gleder meg :) I morgen er det 1. desember og jeg kjenner at jeg er veldig klar for jul. God helg!Tentamensøving

hei

Kom hjem fra skolen for litt siden og skal straks begynne å øve og skrive regler til norsktenamen i morgen, men jeg må jo blogge først! Det har vært en helt normal dag i dag på skolen og så skal jeg ha siste tentamen i morgen, gleder meg til å bli ferdig. Ha en fin dag videre da!Go speilbilde :)) Skal også hilse til Johanne!

My perfumes

hei, denne uken har vært veldig travel til nå og jeg har derfor ikke hatt tid til å blogge! Neste uke blir også travel, for da har jeg tre tentamner. Tentamensuken er egentlig veldig deilig, men på samme måte stressende. Mattetentamen er på tirsdag, så da går vel helgen til å øve til det. De siste dagene har de fleste dagene gått til øving til prøver og treninger. Kjenner jeg gleder meg masse til helg, selvom jeg må øve en del på tentamen. Det er det kanskje flere som gleder seg til helg?

Har også begynt på rommet mitt nå, gleder meg til det blir ferdig :))
Escada - Marine Groove - Black Star - Replay

Tenkte å vise dere parfymene mine, for å variere bloggingen litt. Har du noen av de samme?

Hjemmearbeidsdag

hei,

Jeg fikk rett og slett ikke tid til ¨blogge i går, så det er grunnen til null blogging i går! I dag har vi elevsamtale dag. Det vil si at man kommer på skolen i 15 minutter og har en samtale med læreren og resten er man hjemme og jobber med en hjemmeoppgave. Elsker disse dagene! Jeg hadde elevsamtale 08.15 så nå er jeg hjemme resten av dagen.


Da er det vel bare å sette i gang med samfunnsfag oppgaven. I tillegg så skal jeg også bake DISSE cookiesene, så det blir sikkert bra. Vi snakkes :) 

det snør

Hei

Da jeg var på skolen i dag begynte det å SNØ! Håper virkelig det legger seg og blir til jul, så man får vel bare håpe. En ulempe er jo at uggsene mine er til reparasjon og jeg får de ikke tilbake før neste torsdag, så da blir det joggesko eller støvler på meg!


Håper det kommer masse snø! Er jeg den eneste som elsker snø? vil i hvert fall ha hvit jul. Nå tenkte jeg å starte med lekser og ellers har jeg ikke så veldig mange andre planer, kanskje høre på litt julemusikk? hahaa

RAINY DAYHei, vet egentlig ikke helt hvorfor jeg valgte den overskriften for det begynte nettopp å regne! Sitter og øver på RLE prøve om hinduismen, ikke det morsomste jeg kunne gjort akkurat nå! Våknet opp til null snø i dag, alt hadde regnet bort i natt og nå regner det enda mer :(

Det er jo 1. november i dag som vil si kun en måned til DESEMBER!! Kjenner jeg gleder meg veldig til jul og kan ikke vente til alle pynter ute og inne med lys, juletrær og julepynt! Derfor ødelegger det litt at det regner ute nå. Men nok snakk om været, tenkte jeg kunne vise dere et av mine favoritt skjerf.

Elsker det! Det er et amerikans flagg om man "bretter det ut" i kjempefine farger. Kjøpte det i Tønsberg i sommer, B.young 199,- Hva synes du?

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits