LINKERUNDEN

Da har jeg valgt ut de to bloggene jeg likte best av de som meldte seg på linkerunden. Det er to kjempefine blogger som jeg synes dere burde ta en titt innom :) Direkte link i bildet!

Vinnerne av linkerundenhttp://xemilie.blogg.no/ Emilie på 13 år blogger om hverdag, antrekk, innkjøp + mer! Kjempefin blogg, ta en titt :)


www.yourside.blogg.no Skrives av Julie som er en venn av meg, hun skriver om hverdag, motem outfits og mer! Sjekk ut bloggen :)Linkerunde

Hei, da tenkte jeg å ha en linkerunde, så det er bare å kommentere at du er med, så blir det kanskje deg jeg linker! Får se når jeg får tid til linkingen, men det blir en dag denne uken. Linker 2 eller 3 blogger. Lykke til :)


hjerte fra kremmerhuset, 29 kr

Vinneren av konkurransen

Hei, da har jeg trukket vinneren av konkurransen hvor du kunne vinne linking, anbefaling og 2 kommentarer! Vinneren ble trukket via random.org! Gratulerer :)

THEA MALMSTRØM (link)

Du har en kjempefi blogg med lyst og fint design, noe jeg er veldig glad i! Du blogger ofte, 2-3 ganger om dagen og du varierer det du blogger om. Hun har også fine bilder i hvert innlegg noe som må til for at det skal være en bra og interresang blogg. Du har ikke header, men siden du ofte har bilder av deg selv i innleggene gjør det ingen ting, du skriver også bra og nesten ingen skrivefeil! :)

Tilsammen så synes jeg du har en veldig fin blogg som alle burde ta seg en tur innom! :)

Har du lyst på flere konkurranser? Takk til alle som deltok!


 Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits