PEACE

Hei! Da er jeg ferdig med vaskejobben, deilig å være ferdig! Nå framover kan det bli litt dårlig blogging, men jeg skal gjøre så godt jeg kan for å få blogget:)


hahahahahaha...tatt for en stund siden:)) Hva har du gjort i dag?

L0ve Gina<3

 

Vaksedama

Hei! Har vasket på jobben til pappa, ble litt sliten så jeg bare slappet av i  kvelden. Siden jeg har vasket i hele dag, så har jeg ikke så mye å blogge om. Blogger bedre i morgen:)

 

Hva har du gjort i dag?

L0ve Gina<3

Nail art

Hei!:) Har prøvd å lage fransk manikyr på neglene mine, det ble ikke så ille, men jeg hadde ikke hvit neglelakk så jeg måtte bruke en litt mer beige-aktig.


Brukte disse neglelakkene:

 Isadora, wonder nail: fare 724, creme de la creme

 H&M, nailpolish: Clear

Først tok jeg et (hvis du vil 2) lag med neglelakken fra isadora på det hvite på neglen. Etter det tok jeg et (eller 2) lag med den gjennomsiktige lakken fra H&M. Så enkelt er det. Og sånn ble resultatet:


Jeg ble i hvertfall fornøyd! Hva syns du?

(I morgen og kanskje Lørdag blir det sen blogging)

L0ve Gina<3 

ps: bir veldig glad for kommentarer.

Scared of love - by Silje

Hei! Jenta som synger denne sangen er en venn av meg og hun har en helt fantastisk stemme. Derfor vil jeg dele den med dere;) Hva syns du?

L0ve Gina<3

SUMMERFEELING

Heihallo! I dag har jeg og Helene vært på Sandvika Storsenter og etter det dro vi på Kadettangen og badet, jeg tok med kamera, men jeg tok ingen bilder..sorry! Vannet var faktisk ikke så kaldt.

Har fått litt sommerfølelse nå, endelig. Litt rart å ikke ha sommerfølelse når det er sommerferie, men nå har den kommet:) Kan vise dere innkjøpene senere, for nå gjør jeg litt styrketrening!sorry for litt sen blogging, men jeg bruker seriøst 100 år på å skrive et innlegg! Har du sommerfølelse?

L0ve Gina<3

Kanelsnurre

Kjøpte en sykt god kanelsnurre på Baker Hansen i daag!

yummi<3

L0ve Gina<3

Litt bilder fra Helgen, del 1

Det var del 1 av bildene! <3  Hva syns du om bildene?

L0ve Gina<3

Hjemme

Hei! Kom hjem fra hyttetur med Nora og Helene i dag, holder på å laste opp bilder nå, så bilder kommer litt senere. Håper alle koste seg i helgen.

L0ve Gina<3

SOMMERFERIEHey! God sommer alle sammen, i dag var siste skoledag før sommerferien. Så deilig med ferie, men jeg har egentlig ikke så veldig sommerferiefølelse da, men den kommer etterhvert håper jeg. Må bare si at denne helgen blir det ikke noe blogging, og resten av ferien skal jeg prøve å blogge hver dag frem en stund til og litt senere i ferien så blir det nok bare blogging annenhver dag, kanskje hver tredje dag. Vi får se, blogging skal det i hvert fall bli!

Fikk noe jeg hadde bestilt i posten i dag, lykke!

//Redigert i pixlr.com//

One tree hill sesong 5<3  Begynte for en stund siden å se alle episodene forfra så nå er det sesong 5!

Hva skal du i helgen? Liker du One Tree Hill?

L0ve Gina<3

Song to the sea - DJ Antoine

Ååå, denne sangen minner meg sånn om sommer! Hva syns du om sangen?

L0ve Gina<3

Gina - Kommenterer Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits