BURSDAAG

Heiihåå

I dag har jeg bursdaag! 14 år folkens, fjortis:)) Jeg ble vekket med gaver på sengen i dag, jeg hadde jo fått iPhone som bursdagsgave i starten av Juli, så jeg trodde ikke jeg fikk flere gaver, men det fikk jeg! Jeg fikk en toalettmappe fra Lulu's, ny dekkstift, bakeutsyr, og en slags hårstrikk/pynt!

Den "slikkepotten" er til å pynte cupcakes og kaker med:)


dårlig kvalitet på bildet, tatt med mobilen, sorry! Men her ser dere hårpynten/strikken:)

Spiste Pannekaker til frokost, som jeg pleier å få på bursdagen min :) senere i dag skal familien ut å spise på Friday's! Det blir bra. Vet ikke helt om jeg bare slapper av hjemme eller finner på noe i dag, er fremdeles ikke helt frisk etter Dana Cup, ahar vondt i halsen, er forkjølet og litt hes og noen ganger begynner jeg å hoste hvis jeg snakker, meeen jeg overlever!

VIl også hilse til Julie (link til bloggen hennes), som også har bursdag i dag! Kos deg kjempemasse Julie! loveyou <3

Når har du bursdag?

L0ve Gina <3

Home from Dana Cup

Heii

Da er jeg hjemme fra Dana Cup, hadde en kjempefin tur med beste laget Stabæk J98! Og vi vant B-sluttspill:)) Fikk pokal og medalje, wii. Men jeg har vondt i foten/ankelen, forstuet/stoka to fingre og blåmerke på foten etter at jeg ble stempla, så det har jo ikke gått helt skadefritt. Vi kom til Larvik med båten klokken 02.00 natt til Søndag, men istedenfor å kjøre hjem, overnattet vi på hytta til Katrine som jeg kjørte med, så jeg kom hjem i går kveld. I dag er jeg veldig sliten og ikke helt frisk, så jeg skal vel bare slappe av! Tenkte å lage et innlegg om hele turen, og et innkjøpsinnlegg fra hele sommerferien senere :)


(sorry for lite bilde) Beste laget med pokal og greier! Pokalen ser litt liten ut, men den er mye større!

BTW, JEG HAR BURSDAG I MORGEN :)))

Var du på Dana Cup?

L0ve Gina<3

Danaaa

Nå skal vi ombord i båten:))
Hadeet<3

Klar For Dana Cupwii, nå er det ikke så lenge igjen til jeg skal dra til Dana Cup, det blir så gøøy!:) Er nesten ferdig med å pakke, er bare småtterier igjen. Så da snakkes vi om ca. en uke:)


dette bildet tok jeg på konserten med Anne Grete Preus og Sondre Lerche:)

Ønsk oss lykke til! Skal du på Dana Cup, eller kjenner du noen som skal?<3

L0ve Gina<3

Home sweet Home

Heihei

Nå er jeg hjemme, så som dere kanskje ser så har jeg skrevet et innlegg om 22. juli. Men vil ikke bare se trist på dagen for jeg kjenner to som har bursdag i dag:) Gratulerer med dagen til min Kusine<3 I morgen drar jeg til Dana Cup så da blir det ikke noe blogging frem til Søndag, skal prøve å ta litt bilder så kanskje jeg skriver et innlegg om cupen. Hva syns dere om det?


Men til nå har jeg vært 3 uker på Hytta, derfor dårlig blogging fra min side. Jeg har hatt det veldig bra!!satte sammen dette veldig fort, så det ble ikke så fint! Men jeg har vært på konsert med Anne Grete Preus, Sondre Lerche, solt meg, spist masse god mat osv. Skal lage et eget innlegg med alt jeg har gjort denne sommeren:)

Skal du på Dana Cup? (kanskje det kommer et innlegg til i morgen tidlig)

L0ve Gina<3Et år siden 22.07.11

I dag er det et år siden det uvirkelige skjedde med lille, fredlige Norge. Jeg var på hytta og hadde nettopp spist lunsj og gikk inn i stua. Det regnet ute. Da jeg kom inn i stua hørte jeg pappa si: det har vært en eksplosjon i Oslo. Jeg gikk tilbake til spisestua for å høre mer, men VG hadde ikke mye informasjon om saken. Det hadde ingen. Vi skrudde på Tv-en og ble sittende der en god stund. Da jeg for første gang hørte det de trodde var årsaken: en bombe, hoppet hjertet mitt over noen slag. I Norge, tenkte jeg. Noe sånt skjer ikke i Norge, men i dag for et år siden gjorde det det.Ikke lenge etterpå poppet det opp noe nederst på skjermen på nyhetssendingen. Det var meldt om skyting på Utøya! etterhvert som minuttene gikk steg antallet på drepte ungdommer på AUF's sommerleir. Jeg hadde aldri hørt om AUF eller Utøya før nå, men jeg ville ikke finne ut av det på denne måten. Pappa og jeg bestemte oss for å gå en tur. Det var deilig å gå ute i regnet med en pause fra nyhetene, men tankene mine tok ingen pause. Da politiet hadde tatt gjerningsmannen ble jeg litt lettet, men de stoppen han bare fra å drepe flere, de kunne ikke ta tilbake livene til de som allerede var drept.

Resten av kvelden gikk til å se på nyhetene og håpe på at flest mulig hadde overlevd, men tallet på omkomne bare steg. Etterhvert fant politiet ut av at færre enn antatt var drept på Utøya. Da jeg skulle legge meg den kvelden ble jeg kvalm, fikk vondt i magen og fikk ikke sove.I dag er det et år siden, men på det året har Norge samlet seg, vi sto sammen og er blitt et sterkere land enn noen gang. Jeg kjenner flere som hadde nære venner/familie på Utøya og hvor noen ble drept. HVIL I FRED, DERE VIL ALLTID VÆRE I TANKENE VÅRE <3

Har ingen bra overskrift..

Heii

Unnskyld for dårlig blogging i det siste, skal prøve å skjerpe meg. Neste uke blir det nok ikke noe blogging for da skal jeg på dana cup, gleder meg!:)

I dag skal jeg på konsert med Anne Grete Preus og Sondre Lerche (vet ikke hvordan det skrives) med familien, det blir vel bra!

Har ikke så veldig mange spennende bilder å legge ut, men dere kan jo få ett da (mobilbilde)<3

L0ve Gina

Tønsberg

Hei! I går var jeg en tur i Tønsberg med familien, vi var på et kjøpesenter og på slottsfjell:) Viser nok alle innkjøpene fra sommerferien i et eget innlegg, men jeg kan vise noen bilder fra slottsfjell!

Mobilbilder:)

Nyter sommerenHei! Håper alle har en fin ferie så langt, det har i hvert fall jeg:) Koser meg med sol, god mat, familie osv! Bakte muffins på Lørdag så da kan jeg jo vise dere hvordan de ble.


Bilde har jeg lagt ut på instagram! Follow meg: ginahenrikke


Lagde også med sjokoladetopping:) Men nå må jeg gå ut i finværet så da bir dette bloggingen for i dag! Hvordan er ferien deres til nå? Har du bakt noe?

L0ve Gina<3

Sool

Sorry for at det blir litt dårlig blogging nå i ferien, men det er jo ferie! Dagen i dag har for det meste gått til å sole meg, det er såå deilig vær, 27 grader i skyggen er ikke så værst!:)

L0ve Gina<3

Gina - Kommenterer Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits