Lab rapport og sånnhallaa

Sitter i joggebukse og holder på å sovne nå! Neida, eller egentlig jo. Skriver lab rapport til et forsøk vi hadde på skolen for noen dager siden, hater å skrive lab rapport.

fenolftalein og sånt vettu

Dagen i dag har gått til skole, fysioterapeut, lekser ooog ikke noe mer! Kjedelig dag og kjedelig innlegg :( Hva har du gjort i dag?

fotballkamp

hei alle blogglesere!

Senere i dag skal jeg dra og se på kampen til laget mitt, jeg kan jo ikke spille selv så da får jeg se på. Gleder meg til å se alle igjen og møte de nye spillerne :) Dagen i dag har vært helt normal, ingenting spesielt som har skjedd så derfor blir dette kanskje et litt kjedelig innlegg!


Håper dere vinner, og gleder meg til å se dere <3 Hva skal du i dag?

Laget headere

hei

I går lagde jeg to headere til camillasliife.blogg.no ! Har aldri laget headere til noen andre enn meg selv før, men dere kan jo få se de da. Ble mest fornøyd med den siste.

Gå gjerne inn her og kommenter hvilken dere vil ha! (helst den siste, den ble best) da hadde dere vært noen engler ! <3 Hva syns du?

Tusen Takk, dere er best!

heii

blogger fra skolepc'en til søsteren min nå, laderen min er kanskje ødelagt så pc'en har lite strøm som gjør at jeg ikke kan bruke den. Uheldigvis har vi heller ingen andre Toshiba ladere i huset. Men jeg må bare si tusen takk til alle som leser bloggen min og kommenterer den! dere er fantastiske. I går hadde jeg utrolig mange lesere og fikk kjempemange hyggelige kommentarer, fortsett med det, blir så glad! Atm ligger jeg faktisk på 13. plass på topplista i bærum, tusen takk igjen :) Slenger med et bilde fra bursdagen siden alle de andre bildene ligger på min Pc!Men igjen, tusen takk for at DU leser bloggen min! <3 Har du hatt samme problem med din Pc før?

Bursdagsfeiring

hei

På fredag feiret jeg bursdagen min med mine aller nærmeste venner! Hadde det kjempekoselig, vi spiste, så på film, snakket, tok bilder og ja, sånne ting! tenkte jeg kunne vise dere noen bilder.beste Madeleine <3

Helene, Kristine, Johanne, Nora <3Kristine <3Du er nydelig Nora <3loveu <3 Hedda, Madeleine, Meg og Charlotte <3smile <3Søtee <3 Johanne og Kristne <3Charlotte, Katrine og meg <3 <3

Tusen takk for en kjempefin bursdagsfeiring! loveu<3

Storsenteret og overnatting med beste

hei! var på storsenteret med Johanne i dag, kjempekoselig å være med deg, som alltid :) Jeg kjøpte ikke så mye da, men litt, for under 100 kr! Vi skal også overnatte i dag, det blir kos. Håper alle har hatt en kjempefin dag videre! Kyss&Klem 


snx 

Erene - Here's to you

syns denne sangen er kjempefin! Fant den i stad og jegt elsker den allerede :) Hva syns du?

Ny header

heisann sveisann....tullaa

Da har jeg fått meg ny header, lagde den ganske fort, men var så lei den andre og nå ville jeg ha en som var ganske enkel! Hva syns du om den nye headeren?

Portrett og vennebildehei

her kommer portrettbildene av meg i litt bedre bilde, og vennebildet av Nora, Helene og meg! Jeg velger å ikke legge ut klassebildet for det er ikke sikkert alle på bildet vil at det skal bli lagt ut her !


likte det lengst til venstre best <3

Tok også vennebilde med Nora og Helene! Elsker dere <3 (bildet blir ikke større) Hva syns dere om bildene?


 

Portrettbilde

hei

Tok klassebilde og portrettbilde på skolen i dag, tror det ble ganske bra! Dere kan få se et bilde av det, men jeg kan sikkert legge det ut litt større senere. Var hos Nora med Helene etter skolen i dag, vi gjorde ikke noe spesielt, bare slappet av!


ja, dette ble best så tror det er det jeg skal bestille :) Har du tatt bilde?

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits