SLEEPOVER


Halla

Nå overnatter jeg med Hedda, det er kjempekoselig! I dag har jeg kjedet meg skikkelig, kamera var ute av batteri så fikk ikke lagt ut et innlegg. 

Men jeg og hedda koser oss med brus og chips! Det er liksom lørdagskvelden på en søndag. Har ikke så mye å skrive om, men her kommer det noen bilder :DHahah

Natta <3

LØRDAGSKOS

God kveld!

Jeg nevnte tidligere i dag at jeg skulle være med Kaja i kveld, med det ble ikke noe av fordi hun skulle bort...Så jeg har nok en kjedelig kveld. Forever alone. Men familien og jeg hadde litt lørdagskos foran tv'en og spiste middag, så så loner er jeg ikke :) Nå skal jeg og søstern min "game" litt cod, haha! 

Vi "blogges" i morgen :D

-Siri

GJESTEBLOGGE

Hei hei!

Jeg heter Siri og jeg skal gjesteblogge for Gina denne helgen! Jeg har blogget litt før men jeg har lite erfaring, heehe! Så jeg hadde satt pris på noen forslag om hva jeg kan blogge om. 

I dag har jeg dusja, stelt meg og nå har jeg laget litt frokost! Senere i dag skal jeg finne på noe Kaja og kanskje overnatte. 

Rester til frokost! Manglet litt ingredienser da :)

Slenger inn et bilde av meg ;D

Det kommer sikkert et innlegg i kveld, haha gled dere <3

Har du et forslag til hva jeg kan blogge om? 

 

Høstferie

Hei!

kom nettopp hjem fra skolen, så utrolig deilig med høstferie! Elsker tanken på fri i over en uke, i helgen blir det nok litt dårlig blogging, men håper å få til litt mobilblogging :) Kanskje jeg spør noen om å gjesteblogge litt, vi får se! God høstferie :)


såå glad for høstferie, håper alle sammen får en super ferie! Hva skal du i ferien?


Vinneren av konkurransen

Hei, da har jeg trukket vinneren av konkurransen hvor du kunne vinne linking, anbefaling og 2 kommentarer! Vinneren ble trukket via random.org! Gratulerer :)

THEA MALMSTRØM (link)

Du har en kjempefi blogg med lyst og fint design, noe jeg er veldig glad i! Du blogger ofte, 2-3 ganger om dagen og du varierer det du blogger om. Hun har også fine bilder i hvert innlegg noe som må til for at det skal være en bra og interresang blogg. Du har ikke header, men siden du ofte har bilder av deg selv i innleggene gjør det ingen ting, du skriver også bra og nesten ingen skrivefeil! :)

Tilsammen så synes jeg du har en veldig fin blogg som alle burde ta seg en tur innom! :)

Har du lyst på flere konkurranser? Takk til alle som deltok!


 Orienteringsdag

hei! I dag hadde vi orienteringsdag i Vestmarka i sprutregn, vi fant faktisk alle postene og rakk heldighvis å komme tilbake før vi skulle dra! Jeg ble veldig gjørmete og våt noe som jeg ikke synes er veldig deilig! Vinneren av konkurransen trekkes i kveld eller i morgen! Snakkes :)Sjekk forresten denne bloggen (LINK)! 

Høst

hei

Er jeg den eneste som synes det er deilig å sitte inne i joggebuksa imens man hører på regnet plaske ute? Kjenner jeg savner sommeren, men jeg synes egentlig det er ganske deilig med høst også, bortsett fra når man må gå til skolen i piskregn, vind og 2 grader. Skal ha orienteringsdag i hele morgen og jeg kjenner vel at jeg ikke akkurat gleder meg!


alle bilder fra weheartit <3 Flere som egentlig synes det er deilig med høst?
KONKURRANSE: VINN BLOGGANBEFALING

heii

Da tenkte jeg å kjøre i gang en liten konkurranse, premien er ikke så stor men det er bedre enn ingenting! For å melde deg på konkurransen må du kommentere på et av de andre nyeste innleggende OG på dette innlegget trenger du bare å skrive at du er med! Premien er en blogganbefaling med linking og 2 kommentarer! Sounds good?

Når jeg trekker vinneren er ikke sikkert enda, men det er ikke så lenge til!


LYKKE TIIIL! :)Gjester

hei

Blir et kort innlegg nå for snart får vi gjester! Skal feire bursdagen til Pappa, Louise og meg med noen venner og familie, det blir sikkert veldig koselig! Vi snakkes :)


dette bildet er fra før Julie sin bursdag, har på meg samme kjole i dag!

 //kjole: BIKBOK // Sko: Bianco // Ring: Smyck (vet ikke helt hvordan det skrives)//


Oslo Maraton

heihei

i dag har jeg vært i Oslo og sett mamma løpe oslo maraton, det var masse folk der og god stemning! De små bildene er Søsteren min Therese og meg i bilen og det store bildet er mamma :) Hva har du gjort så langt i dag?

Gina - Kommenterer Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits