Halloweenhei og happy halloween!

Da jeg skulle gå til skolen i dag snødde det masse så jeg tok på meg uggs og boblejakke, men da jeg skule hjem så hadde det selvfølgelig regnet i hele dag, så det var slaps hele veien hjem. Noe som resulterte i klissvåte uggs og vanndam i skoene..Har nettopp bakt pizzasnurrer for i dag er det jo halloween så jeg skal "feire" litt med noen venner, det blir sikkert koselig! Nora og jeg har også bakt muffins, yummi!

lite bilde fordi det er fra google... :))

Kos dere i kveld da! :)

mine mest brukte apps

Heihå

Da tenkte jeg å vise dere mine mest brukte apps på iPhone, dette er nok noen av de jeg bruker aller mest over en lengre periode, ikke en app jeg bruker i en uke og så sletter jeg den! Kanskje jeg har glemt noen, men dette er hvertfall de jeg husker nå!

                                            
                                                            facebook - blogg.no - instagram - shazam - snapchat - yr - telenor faktura - VG TVGuide

Har du noen av de samme appene? Eller noen andre du kan anbefale?Mandag igjen..

heihei

Ja, da var det mandag igjen da og lengste dagen på skolen. Våknet opp til snøøø, skjønner ikke hvorfor det er så mange som ikke liker snø, jeg elsker snø! Synes hvertfall at julen skal være hvit, så jeg håper det blir snø på julaften i år da! Nå sitter jeg egentlig og øver til mat og helse prøve jeg har i morgen! Er det snø hos deg?

Husk å melde dere på linkerunden HER Linkerunde

Hei, da tenkte jeg å ha en linkerunde, så det er bare å kommentere at du er med, så blir det kanskje deg jeg linker! Får se når jeg får tid til linkingen, men det blir en dag denne uken. Linker 2 eller 3 blogger. Lykke til :)


hjerte fra kremmerhuset, 29 kr

Strand med Johanne

Hei!

Kom hjem for litt siden, har vært hos Johanne! vi tok oss en liten tur på Strand cafè og drakk kakao, kjempekoslelig og veldig godt. Skal nyte resten av søndagen, for den uken som kommer nå blir travel, mye skole og mye å gjøre..

 Vi snakkes :)

Hva har du gjort i dag?Nytt design og header

Hei, da har jeg fått meg nytt design, ganske enkelt, men jeg liker det litt enkelt! hva synes dere?

Headeren er laget av http://fiee.blogg.no/, tusen takk :)

Rolig fredagskveld

Hei!

I kveld har jeg bare vært hjemme og slappet av, eller jeg var på trening, men etter det har jeg bare slappet av!

I morgen skal jeg sannsynligvis være med Nora så det blir bra! Vi snakkes :)

Mye å gjøre for tiden..

Hei verdens beste lesere!

Har nettopp skrevet et langt innlegg på mobil men så ble det borte, så da prøver jeg igjen! Har mye prøver og har det litt travelt for tiden, derfor blir det nok litt liten tid til blogging, håper dere forstår! :) skal gjøre så godt jeg kan med å blogge, men er ikke sikkert eg får blogget hver dag!

Har også forresten nytt design og header på lur så jeg skal få byttet så snart som mulig :)

Etter skolen i dag var det hjem og gjøre lekser og øve litt til en prøve på fredag før jeg dro på trening! Vi snakkes forhåpentligvis i morgen :)

Nytt design?

Hei, rakk rett og slett ikke å blogge i går! Slutter sent på mandager og har ofte trening rundt 18.00 så da har jeg ikke så mye tid! Kan kanskje prøve å forhåndsinstille noen innlegg på mandager, sounds good?

Jeg tenkte å bytte design, igjen...fordi jeg synes at det jeg har nå er litt kjedlig!


av pab.blogg.no

Eller:

DETTE, KUNNE IKKE LAGRE BILDET! 

 

i det øverste designer kan jeg ha header, men vet ikke helt om jeg kan ha det i det siste! Hva synes du?
Homework on a Sunday...

Hei!

Spilte siste kamp i Haslum cup halv 2, vi spilte bronsjefinale fordi vi tapte på cornere mot Bærum i semifinalen. Vi vant bronsjefinalen mot ØHIL da, kjempebra spilt jenter :) Nå sitter jeg med litt skole ting, noe jeg ikke synes er så veldig gøy! Vi snakkes senere!This is how I feel! Tror ikke jeg rekker noe mer blogging i dag, så da blogges vi i morgen :)


Gina - Kommenterer Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits