Siste dag i november

Heii,

Hadde siste tentamen i dag, utrolig deilig å være ferdig med alle! Etterpå i dag skal jeg i bursdag til Helene, gleder meg :) I morgen er det 1. desember og jeg kjenner at jeg er veldig klar for jul. God helg!Tentamensøving

hei

Kom hjem fra skolen for litt siden og skal straks begynne å øve og skrive regler til norsktenamen i morgen, men jeg må jo blogge først! Det har vært en helt normal dag i dag på skolen og så skal jeg ha siste tentamen i morgen, gleder meg til å bli ferdig. Ha en fin dag videre da!Go speilbilde :)) Skal også hilse til Johanne!

Sneak peekNå er rommet mitt nesten helt ferdig og det er kjempefint! Pappa satt opp de siste hyllene i går så nå gjenstår det bare å få satt ting inn i hyller og sette ting der jeg vil ha det. Skal prøve å få laget en romvideo når det er helt ferdig, som sannsynligvis blir til helgen, men vi får se!

Hadde mattetentamen i dag, tror det gikk ganske bra. Deilig å være ferdig med matte tentamen først, så er det bare engelsk og norsk igjen. Har engelsk allerede i morgen og norsk på fredag, men det er jo ikke så mye å øve på da! Hva synes du om bildene?


Gratulerer med dagen i går

I går hadde min beste Helene bursdag! jeg fikk ikke tid til å skrive dette innlegget i går pga. øving til matte tentamen, så da gjør jeg det nå.

Jeg håper du hadde en super dag i går Helene, og at du koste deg kjempemasse! Du er en av mine beste og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg, jeg er så ubeskrivelig glad i deg! Jeg vil huske alle minnene våre for alltid, det er så mange og jeg håper det skal bli enda flere! Du er der alltid for meg om jeg trenger det og er en utrolig god venn å ha, jeg håper jeg aldri mister deg! <3 loveyou besteDumb ways to die

hei, søsteren viste meg denne reklamen som hun hadde funnet på Caroline Maria sin blogg. Synes det var så søt at jeg ville dele den med dere, elsker sangen også! Fengene og lett tekst som klistrer seg til hjernen :) Hva synes du?

 

Sleepover with beste

heyhey

Sitter med Helene og ser på norske talenter, hun skal overnatte her. Vi har sett på film og kost oss med chips og mye latter, alltids like koselig å være med Helene. loveyou

haha, fant nettopp ut av vi ikke har overføringskabel til kameraet hennes ;(


bilde fra trysil :)
 

LINKERUNDEN

Da har jeg valgt ut de to bloggene jeg likte best av de som meldte seg på linkerunden. Det er to kjempefine blogger som jeg synes dere burde ta en titt innom :) Direkte link i bildet!

My perfumes

hei, denne uken har vært veldig travel til nå og jeg har derfor ikke hatt tid til å blogge! Neste uke blir også travel, for da har jeg tre tentamner. Tentamensuken er egentlig veldig deilig, men på samme måte stressende. Mattetentamen er på tirsdag, så da går vel helgen til å øve til det. De siste dagene har de fleste dagene gått til øving til prøver og treninger. Kjenner jeg gleder meg masse til helg, selvom jeg må øve en del på tentamen. Det er det kanskje flere som gleder seg til helg?

Har også begynt på rommet mitt nå, gleder meg til det blir ferdig :))
Escada - Marine Groove - Black Star - Replay

Tenkte å vise dere parfymene mine, for å variere bloggingen litt. Har du noen av de samme?

litt flere bilder


Har sittet og øvd til prøver de siste dagene, derfor mitt lille fravær! Har musikkprøve i morgen som jeg har øvd til hele kvelden! Blogger bedre i morgen :)Bilder fra bursdag
Bursdagsbarna Katrine og Andrea!

Det ble mye sort-hvit bilder, men de er jo så fine så det går bra! Bildene er tatt med Helene sitt kamera. Flere bilder kommer senere. Sitter og øver til Naturfag og etterpå skal jeg spille kamp! Hva synes du om bildene?

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits