NY BLOGGHeii, jeg har tenkt en stund nå og funnet ut av at jeg lager meg en ny blogg. Grunnen til det er at jeg rett og slett ikke liker navnet på denne bloggen! Jeg kommer ikke til å slette denne bloggen :-)

Jeg har allerede begynt litt smått å blogge på den andre, men header og litt sånt er ikke på plass enda. Det kommer etter hvert! På den nye bloggen har jeg postet noen av de gamle innleggene herfra så det ikke skal se så "tomt" ut.

Jeg håper du vil følge med videre på den nye bloggen. Du finner den HERHERHERHERHER :-))


Takk for meg og alle de fine kommentarene på denne bloggen! Dere er best <3

JULEGAVEHANDLING

Hei! I går sov Johanne over her, like koselig som alltid. Hun måtte dra tidlig siden hun skulle på jobb, så dagen har gått til litt julegavehandling.


Det har kommet masse snø ute nå! Det snødde i hele natt og det har snødd i hele dag også, men det skal tydelighvis begynne å regne i kveld(??). Håper virkelig at det blir en hvit jul i år! :-)LUCIADAGEN

Heii! I dag er det 13. desember, som vil si luciadagen. Spiste lussekatt til frokost og i tillegg kom rektor og inspektørene rundt på skolen med lussekatter som vi i 9.ende hadde bakt på mat og helse. Senere i dag skal jeg servere på juleballet til tiende, og jeg gleder meg veldig til å se alle de fiine kjolene :-)


dagens antrekk

heii! Nå er det lenge siden jeg har hatt dagens antrekk, så da tar jeg det i dag. Dagen har vært ganske normal, og senere i dag skal jeg på julegrøt med jentene i klassen! Gleder meii :-)

// t-shorte: Linex //  bukse: bikbok // Jakke: Abercrombie&Fitch //

Følte for å ta med bilde av denne nissen, siden jeg har snakket så lite om jul på bloggen (dere som leser bloggen fast , skjønte at det var ironiii) det er bare 12 dager igjen til jul nå!! Tror jeg skal kjøpe de siste julegavene i helgen. Hva har du gjort i dag? 

Bokeh bilderHeei! Nå tenkte jeg å vise dere hvordan man kan ta bokeh bilder. Jeg la ut et eksempel på et bokeh bilde i går, men over ser dere et til. Kameraet jeg bruker er Canon 450D. (haha, dette innlegget ble publisert 12.12.12 klokken 12.12)


1. Det jeg pleier å gjøre er å vri på hjulet til det står på "effekt" M.


2. Så skrur jeg av autofokusen, AF --> MF. Da kan du ta bokeh bilder :-)

Hva synes du? Liker du sånne innlegg?

Redigert bilde

Redigert i pixlr.com

Hva synes du?


Tangle teezer

Hei! Det er sikkert mange av dere som har hørt om Tangle Teezer, og det er sikkert mange som har den også. For dere som ikke vet hva det er, så er det en børste. Jeg tenkte å vise dere noe lurt ved denne børsten, for man kan nemlig åpne den.Det er veldig praktisk til for eksempel skolen, hvis du har gym og du kanskje trenger å ta med deg en liten maskara og noen strikker passer dette perfekt. Det skjer jo at man ikke finner strikkene fordi de ligger løst i vesken, så da passer det jo perfekt å kunne ha de inni børsten :-)


Har du tangle teezer? Hva synes du?


FlettejenteHeihei, sitter egentlig og holder på med litt skoleting, men tok meg en liten pause for å blogge. Som dere kanskje ser på bildet over så gikk jeg med flette i dag, noe jeg faktisk aldri gjør, men det er så deilig å få håret bort fra ansiktet at jeg burde gjøre det oftere. Har ganske mye på skolen denne uken, men neste torsdag er det JULEFERIE!!BILDER FRA HYTTA
HELGEN

Heihei! Denne helgen har jeg vært på "juletur" på hytta, noe som har blitt en tradisjon med Pappa, mine søstre og Onkel m. barn, men denne gangen var det bare pappa, Therese og meg. Vi hadde ingen dekning i det hele tatt på hytta, så jeg fikk ikke blogget. Vi fant juletre og besøkte noen i pappas familie og koste oss. Jeg tok noen bilder som jeg kan vise dere! Hva har du gjort i helgen?


Me and my sister :)) Nå vil ikke blogsoft laste opp flere bilder og hvet at det er flere bloggere som sliter med det, så legger ut flere bilder i morgen. Vi snakkes!

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits