dagens antrekk

heii! Nå er det lenge siden jeg har hatt dagens antrekk, så da tar jeg det i dag. Dagen har vært ganske normal, og senere i dag skal jeg på julegrøt med jentene i klassen! Gleder meii :-)

// t-shorte: Linex //  bukse: bikbok // Jakke: Abercrombie&Fitch //

Følte for å ta med bilde av denne nissen, siden jeg har snakket så lite om jul på bloggen (dere som leser bloggen fast , skjønte at det var ironiii) det er bare 12 dager igjen til jul nå!! Tror jeg skal kjøpe de siste julegavene i helgen. Hva har du gjort i dag? 

Antrekk 12.11.12

// genser H&M // Bukse BIKBOK //

Hei! Kom hjem fra skolen sent i dag, slutter jo sent på mandager. Etterpå skal jeg forstsette med rommet og kanskje gjøre litt lekser. Tok outfit bildene i svart-hvit i dag, hva synes dere? Elsker bilder i svart-hvit, synes bildene blir kjempefine.

Gårsdagens outfithei, i går kveld var jeg på The thrill of Michael Jackson. Jeg skulle egentlig ikke på det, men så var det ledig billett og fikk jeg være med! Det var ganske bvra og ihvertfall veldig flinke sangere :) Tenkte å vise dere hva jeg hadde på meg.


// genser: kappahl tror jeg // shorts: pieces // klokke: guess //

Hadde fremdeles litt krøller igjen :) i dag går dagen til rydding av rommet, bake pizzasnurrer, øving til tysk prøve og slappe av! Det var noen som lurte på om jeg kan ha romvideo før og etter rommet er ferdig, skal se hva jeg får til, men kan prøve! Vil du at jeg skal ha romvideo før og etter?

Gårsdagens Outfit 19.10.12


// topp: Lace // Bukse: BIKBOK // Jakke: Stabæk //

hva synes du?

Outfit 12.09.2012heii

Kom hjem fra skolen for en stund siden og gjort litt lekser, men må sette meg ned og øve til Tysk prøve i morgen....Hater prøver! Hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal blogge om så er det bare å kommentere det, så kan det hende jeg gjør det! :)

Slenger med en outfit jeg :))


//Topp: Lace // Bukse: BIKBOK // Klokke: Guess // Ring: Gina tricot //  Hva syns du?

Da skal jeg kose meg videre med tyskboka mii! Håper alle har hatt en fin dag, snakkes <3

Ny veske

heihei

For noen dager siden kom det en veske i posten som jeg hadde bestilt fra H&M katalogen og jeg forelsket meg i den med en gang! Den er i beige og har nagler på langsidene og oppå, men ikke under. Den har også både lang og kort rem og har plass til mye, akkurat passe størrelse! inni er det et lite rom med glidelås på den ene siden og på den andre siden er det to små lommer uten glidelås. Vesken kostet 399,.- og det var verdt det!

Jeg elsker den!! (man kan få kjøpt den i sort også)

Elsker den! <3


 

OUTFIT 06.06.12

Hei!:)

Var med Nora i dag også, måtte gjøre ferdig fremføring! Etterpå skal jeg spille kamp mot KFUM. Jeg tror kanskje spørsmålsrunden må komme i et innlegg fordi det kan hende at filmen har blitt sletta:( Vi får se...sorry for uklart bilde, det til høyre! (gikk ikke med shorts i hele dag, men var så varmt da jeg kom hjem)

// t-shorte fra gina tricot // shorts fra H&M // armbånd fra BIKBOK // klokke fra Guess //

Hva synes du?

L0ve Gina<3

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits