Mobilblogging

hei!

Mobilblogging...igjen. Jeg vet jeg har blogget mye fra mobilen og det har vært en del dårlig blogging i det siste, men nå som skolen starter skal jeg bli bedre, jeg lover!

Jeg har en del innlegg på lur, om dana cup, innkjøp, sommer 2012 (hva jeg har gjort) og kanskje noe mer!

Blogger mer i kveld, tror jeg!

Feiret familiebursdag i går:)

Stranden

Hei<3

Nå er jeg på stranden med Nora, Helene, Johanne, Sonja, Kristine, Madde, Hedda, Julie og Siri! Wehoo

Nyter sola

heii

I dag har jeg solt meg i nesten hele dag og lest bok (!!), jeg er egentlig ikke så glad i å lese, men leser en bok nå som heter salvadorena og den er virkelig å anbefale!

My day today

hei, kul overskrift

I dag har jeg vasket og støvsugd huset, tatt litt bilder og startet på innkjøpsinnlegget! Så også på siste omgang av håndballkampen, korea-norge. Norge vant!! wehooo, de er i finalen i OL. Jeg synes de er veldig gode og at de spilte en veldig bra kamp, men håndball er vel ikke det jeg er best på da.

haha, it's awesome to take pictures of yourself :))

Hva har du gjort i dag?

xoxo

Kino og innkjøp

heihei

Kan jo starte å fortelle om dagen min. På morgnen i dag var jeg hos fysioterapeut og sjekket foten min, jeg har en betennelse i noe scener eller noe i hælen så jeg må stå over 1 trening og kamp hver uke, dvs. kun en trening på meg hver uke fremover, litt kjipt men vil jo bli braa. Skal tilbake på fredag og få noen sånne øvelser og sånt.

Så var jeg på kino med lillesøsteren min og så madagaskar 3, jeg synes ikke den var sååå bra, men det er vel kanskje ikke helt filmen for meg men det var koselig å dra på kino da!Etter det (sorry for oppramsing) gikk jeg innom Cubus og kjøpte meg to leppestifter fra Viva La Diva som jeg så på nettet for noen dager siden, elsker de!


Den til venstre er fargen Cream (link her) den ser veeeldig mørk ut på bildet, men den er mye lysere!

Den til høyre er i fargen Light Pink (link her) på bildet ser fargen ganske lik ut som i virkeligheten:)

Det kostet 70 kroner for en, noe jeg synes var ganske billig!

Det var vel dagen min! Hva har du gjort i dag?<3

Vært med Helene i daaag!

heihellu

Det ble litt sen oppdatering i dag. Jeg har vært med Helene i dag, kjempelenge siden jeg hadde sett henne nå, så det var koselig å se henne igjen <3 i går kom det en pakke i posten (som vi hadde bestilt) med pynteutstyr og litt sånt til å pynte cupcakes og kaker med, jeg kan vise det i et innlegg, men søsteren min har det med på hytta så jeg må vise dere det når hun kommer tilbake. I går var jeg faktisk hos legen og sjekket foten min som jeg har hatt vondt i en stund, så i morgen skal jeg til fysioterapeut ( tror det var det jeg skal til)


Nytt profilbilde på facebook, hadde ikke noe annet bilde å legge ut :) Hva har du gjort i dag?

L0ve Gina <3

Hva skal jeg blogge om?

hei

Var på hytta i helgen så jeg fikk ikke blogget! Men jeg trenger litt hjelp, for jeg aner ikke hva jeg skal blogge om for tiden:(

Follow meg på instagram: ginahenrikke


det regner ute -.-

Hva vil du jeg skal blogge om?

(innlegget om dana cup kommer snart og senere et innkjøpsinnlegg fra sommeren 2012)

åå..regn

Hei

Sorry for at det ikke ble noe blogging i går, jeg startet å skrive et innlegg, men ble aldri ferdig! I dag er jeg fremdeles syk og det regner ute, så da skal jeg vel bare slappe av hjemme og vaske. Dette ble et kjedelig innlegg, men jeg har ikke så mye å skrive om akkurat nå!

Slenger med et bilde av sol siden det regner ute.


Bildet er tatt på hytta :)) Hva gjør du i dag?

L0ve Gina<3

Danaaa

Nå skal vi ombord i båten:))
Hadeet<3

Klar For Dana Cupwii, nå er det ikke så lenge igjen til jeg skal dra til Dana Cup, det blir så gøøy!:) Er nesten ferdig med å pakke, er bare småtterier igjen. Så da snakkes vi om ca. en uke:)


dette bildet tok jeg på konserten med Anne Grete Preus og Sondre Lerche:)

Ønsk oss lykke til! Skal du på Dana Cup, eller kjenner du noen som skal?<3

L0ve Gina<3

Gina - Kommenterer Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits