BIKBOK WANTS

 heii, var en tur innom bikbok sine nettsider og der fant jeg masse fine klær! Elsket spesielt denne skjorten på bildene over i begge fargene, vinrød og rosaa. Koster 299,- og du kan kjøpe den på bikbok sine hjemmesider tror jeg!

Wants Mango - Kjoler og skoHei!

De har så utrolig mye fint på Mango! Kunne hatt hele klesskapet fullt av klær, sko og tilbehør fra Mango. Love it! Har bare vært vanlig skoledag i dag og da jeg kom hjem var det lekser, sitter og skriver notater til en engelsk samtale nå og etterpå blir det trening! Liker du mango?

 

Liker du Mango?Wants Mango - overdeler

Har såå lyst på alle disse overdelene, de er så fine! Likte de i høyre og venstre hjørne øverst best. Sitter og øver på mat&helse prøve nå, wihuu! Hvilken synes du var finest?

WANTS

heii

i går til i dag var jeg på overnattingstur med klassen på Borøya! Hadde en kjempekoselig tur, vi satt ved bålet, noen spilte gitar, snakket, hadde nattorientering (faktisk ganske gøy) og koste oss kjempemasse, ihvertfall jeg! Vi padlet over i kano og i frykt for at vi skulle kantre (hahaaa) så tok jeg ikke med kamera, men jeg tok noen bilder med mobilen (hadde ikke den i kanoen da) som kanskje kommer ut senere :)

¨

1. Bikbok, 399,- 2. Nelly.com, 379,- 3. Bikbok, 299,-

Fant 3 kjoler som jeg har sykt lyst på! Syns alle var kjempefine. Hvilken synes du var finest?

BIKBOK OG GINATRICOT WANTSHadde ikke så mye å gjøre så da slang jeg sammen litt ting jeg har lyst på og lager et lit "wants" - innlegg! Har lyst på så utrolig mye mer, men her ser dere noe av det, den rosa kjolen, hettegenserne og vesken er fra BikBok, resten er fra Gina Tricot! Hva syns du?

L0ve Gina<3

Gina - Kommenterer Alltid Tilbake

14, Bærum

Hei! Jeg heter Gina, jeg er 14 år og bor i Bærum. Jeg skriver om hverdagen, legger ut oppskrifter på kaker og cupcakes og andre ting som jenter som meg skriver om. Håper du liker bloggen min!

hits